Logotyp MAGGIS BYRÅ AB
 

NEUROLEDARSKAP

- konsten att leda sig själv och andra på hjärnans villkor

Jana-Soderberg-575

Jana Söderberg är en uppskattad föreläsare, kursledare och inspiratör. Med sin humor och unika förmåga att sätta fingret på den ömma punkten hjälper och uppmuntrar hon medarbetare, chefer, företagsledare, egna företagare och elitidrottare. Du kan läsa mer om Jana på www.janasoderberg.se.


Neuroledarskap är konsten att leda sig själv och andra genom en bra förståelse för hjärnans grundmekanismer. Hur dessa med konkreta verktyg kan påverkas för att skapa motivation, arbetsglädje och personligt ansvarstagande.

Kursen är öppen och hålls i Stockholm. Den är indelad i fem halvdagar under hösten med start i slutet av augusti. Mellan träffarna får du återkoppling av någon från gruppen, som utmanar och hjälper dig att befästa nya kunskaper och förmågor.

Vill du ha mer information, eller har några frågor, hör av dig till Maggi Fryklöf, maggi@maggisbyra.se">maggi@maggisbyra.se, 0708-940594.

20% rabatt vid anmälan senast den 30 maj 2016.


Du som får det här Nyhetsbrevet har någon gång varit i kontakt med mig i samband med bokning av de personer jag representerar. Svara på detta mejl, om du inte vill ha Nyhetsbrev framöver eller har du frågor om hanteringen av dina uppgifter enligt GDPR så är du välkommen att kontakta mig.