Integritetspolicy

Webbplatsadress

https://maggisbyra.se

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vart dina upgifter skickas

Innehållet du har skrivit in i bokningsformuläret kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Vilka dina data delas med

När du i kontakt-/intresseformuläret fyller i ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer, företagsnamn/organisationsnummer samt skriver in ett meddelande kommer denna information att ingå i det e-postmeddelande som skickas till MAGGIS BYRÅ om din bokningsförfrågan.

Hur länge dina uppgifter behålls

De uppgifter du angivit i intresseformuläret sparas utan tidsgräns då dessa uppgifter behövs för att kontakta dig.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan begära ut de uppgifter vi har om dig. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsskäl.