Om Maggis Byrå

I slutet av 2004 sa jag till min man:ch

– Tänk vad härligt det skulle vara att få köra en egen låda.
– Ja, Maggis Byrå, svarade han, den innehåller ju i och för sig flera lådor.

Så blev det. Lådorna innehåller bl a en av de proffsiga och härliga personer jag jobbar med.
Både Mark Levengood och Jana Söderberg arbetar jag med sedan 2004.

Innan jag drog igång min egen verksamhet, arbetade jag på Talarförmedlingen Huttenlocher Agency och dessförinnan, nästan tjugo år, på Artistförmedlingen FTS, där jag förmedlade både föreläsare och artister samt producerade mindre event.

Under 80-talet var jag informations- och pressansvarig på Gröna Lund.
Min väg till Gröna Lund gick via inrednings- och möbeldesignföretaget Innovator Design där jag var under 70-talet, dessförinnan arbetade jag på Moderna museet och SVT, som var min första arbetsplats i början på 70-talet.

I hela mitt yrkesverksamma liv har jag haft förmånen att arbeta i en kreativ miljö med kreativa människor.

Maggi Fryklöf driver Maggis Byrå

Maggi Fryklöf