Jana Söderberg - Föreläsare, författare och coach

Jana Söderberg

Anlita Jana och du får en unik kunskap om hur du stärker din förmåga till självledarskap och självmotivation. Du får ett riktigt motivationslyft till din egna personliga hållbarhet!

Förbättra din mentala styrka!

Jana brinner för den potential och den kraft som faktiskt finns för att förbättra vår mentala styrka.

Med ett intresse för hjärnforskningen fokuseras de skräddarsydda föreläsningarna på neroledarskap vilket är konsten att leda och motivera sig själv samt neurokommunikation vilket är konsten att skapa en fungerande dialog och ett effektivt samspel med andra.

Lång erfarenhet från elitidrotten

Jana har en lång erfarenhet inom elitidrotten och vet hur vi även under tuffa utgångslägen kan nå ut med vårt budskap.

Hon har studerat internationell ekonomi/marknadsföring, coaching samt psykologi och har verkat i bland annat Sverige, USA och Tyskland och har därmed en unik och bred erfarenhet samt kompetens inom de områden hon föreläser om.

Boka Jana Söderberg här!

Boka genom att ringa, mejla eller fyll i dina uppgifter nedan och skicka direkt! När vi har talats vid och bokningen är genomförd, får du en bekräftelse på vad vi kommit överens om. Därefter ser jag till att den engagerade får underlag om evenemanget i rätt tid samt planerar eventuell resa och boende.

Skicka bokningsförfrågan

GDPR

7 + 14 =

Jana Söderberg - Så tränar du upp din självkänsla

Jana Söderberg – Så tränar du upp din självkänsla, i Lyckopodden den 2 februari 2021

Jana i ”Lyckopodden”

Drivkraften Jana förklarar i podden grundläggande nivåer på hur vi förbättrar individers hållbarhet över tid. Jana förklarar bland annat hur du förbättrar din självkänsla, hur du ökar din motivation och varför det är så viktigt att röra på sig varje dag.

Mer om Jana

Hittar du på hennes hemsida.