Anlita Mark Levengood till ditt evenemang

Mark Levengood

Anlita Mark Levengood till ditt evenemang eller program och du blir inspirerad av hans härliga och finurliga universum! Mark ger dig hopp och hjälp om att få perspektiv på tillvaron samt att orientera dig mot en kreativ framtid!

”Det är viktigt att vänner får ta plats”, säger Mark

I sin nya bok, Vänskap, vrider och vänder Mark på sitt oefterhärmliga sätt på begreppet vänskap, från den första barndomsvännen till nyfunna vänner. Han skriver om borttappade vänner, om hur gynekologen kunde förstört hans vänskap med Pia, om mammas viktiga väninna och om hur han så innerligt gärna hade velat vara Astrid Lindgrens vän.

Boken Vänskap av Mark Levengood

Boka Mark Levengood här!

Boka genom att ringa, mejla eller fyll i dina uppgifter nedan och skicka direkt! När vi har talats vid och bokningen är genomförd, får du en bekräftelse på vad vi kommit överens om. Därefter ser jag till att den engagerade får underlag om evenemanget i rätt tid samt planerar eventuell resa och boende.

Skicka bokningsförfrågan

GDPR

6 + 5 =

Mark Levengood copyright Thron Ullberg

Mark Levengood copyright Thron Ullberg

Mer om Mark

Med tidigare erfarenhet från TV i Finland började Mark studera radioproduktion på Dramatiska institutet. Tack vara detta blev han programledare på Sveriges Television samt radiounderhållare på Sveriges Radio. Mellan 1995 och 1999 var Mark programchef på SVT.

Mark utsågs 2008 till UNICEF-ambassadör.